Rantasauna ja iso takkatupa

Uukuniemen rantasaunaa vuokrataan erilaisiin kokouksiin ja illanviettoihin. Isossa, puulämmitteisessä saunassa on tilaa yli kymmenelle saunojalle ja pienessä, sähkökiuas saunassa viidelle.

Saunatupa sijaitsee ison saunan yhteydessä kirkasvetisen Pyhäjärven rannalla. Oma lapsiystävällinen matala hiekkaranta ja vene. Kalastusretkeistä voi sopia erikseen. Tupakeittiö ja sisävessa, suihkut saunan yhteydessä. Neljä levitettävä vuodesohva, yhteensä 8 makuupaikkaa. Takkatupa on sähköistetty. Keittiössä on sähköliesi, jääkaappi, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Iso puulämmitteinen tai pieni sähkösauna. Grillikatos vieressä. Hinnat ovat omilla liinavaatteilla. Liinavaatelisä 5,00/henkilö.

Lomakeskuksen päärakennuksessa on pyykinpesumahdollisuus lisämaksusta, 7 kg pesukone / 10 eur / kerta.Lemmikkieläimiä voi tuoda, kunhan eivät aiheuta häiriötä muille mökkiläisille. Mökki tulee luovuttaa samassa kunnossa kuin vastaanottaessa. Loppusiivous ei sisälly hintaan, vaan asiakkaan täytyy itse siivota mökki lähtiessään. Halutessanne voitte tilata loppusiivouksen hintaan 50 eur.

Hinta 200€/vrk. Koko rantasauna: molemmat saunat sekä takkatuvan. Sauna on vuokrattavissa itse lämmittäen.

Hinta 150€/vrk. Takkatupa 5 henkilön sähkösaunalla.

Iso rantasaunan yhteydessä olevassa takkatuvassa on tilaa lähes 30 hengelle. Se tarjoaa yöpymismahdollisuus 8 hengelle. Takkatupa on vuokrattavana myös erillisenä. Huom! Rantasauna ja iso takkatupa ovat vuokrattavissa myös talvella!

Hinta 100€/vrk