Mökit

Mökkit ja niiden hinnat löytyvät alla. Hinnat ovat omilla liinavaatteilla. Liinavaatelisä 5,00€/henkilö. Pidempiaikaiset paikat sopimuksen mukaan. Rannalla on yhteinen grillikatos, halkovaja ja yleinen saunarakennus, jossa wc. Yleisessä saunarakennuksessa on kunnan viemäri ja vesi, josta saa juomavedet. Yleisessä saunassa 5,00€ / henkilö. Lomakeskuksen päärakennuksessa on pyykinpesumahdollisuus lisämaksusta, 7 kg pesukone / 10 eur / kerta.


Mökki tulee luovuttaa samassa kunnossa kuin vastaanottaessa. Loppusiivous ei sisälly hintaan, vaan asiakkaan täytyy itse siivota mökki lähtiessään. Halutessanne voitte tilata loppusiivouksen hintaan 50 eur.

Lemmikkieläimiä voi tuoda, kunhan eivät aiheuta häiriötä muille mökkiläisille.


Mökki 1

Tupakeittiö + makuuhuone, 4 makuupaikkaa

Vuokra 40,00 €/vrk

Koko viikko 200,00 €


Mökki 2

Tupakeittiö + makuuhuone, 4 makuupaikkaa

Vuokra 40,00 €/vrk

Koko viikko 200,00 €


Kalamaja

Pieni saunamökki kirkasvetisen Pyhäjärven rannalla. Oma lapsiystävällinen matala hiekkaranta ja vene. Kalastusretkeistä voi sopia erikseen. Tupakeittiö sekä makuuhuone. Kaksi sänkyä ja levitettävä vuodesohva, yhteensä 4 makuupaikkaa.

Mökki on sähköistetty. Keittiössä on sähköliesi, jääkaappi, kahvinkeitin, mikro ja vedenkeitin.

Puulämmitteinen sauna. Mökin vieressä on grillikatos, halkovaja ja yleinen saunarakennus, jossa wc. Yleisessä saunarakennuksessa on kunnan viemäri ja vesi, josta saa juomavedet.

Vuokra: 50,00 €/vrk, koko viikko 300,00 €